El PP demanarà la compareixença urgent de Pedro Sánchez pels ERO

Maroto destaca que els ministres Calvo, Montero i Planas "pertanyen a la pitjor època del socialisme andalús que va robar als desocupats".

El portaveu del PP al Senat, Javier Maroto, en una imatge d'arxiu
El portaveu del PP al Senat, Javier Maroto, en una imatge d'arxiu / Efe

El portaveu del Grup Popular al Senat, Javier Maroto, ha anunciat que la primera petició que registrarà el PP quan es constituïsquen les Corts Generals el pròxim 3 de desembre serà la compareixença extraordinària i urgent del cap de l'executiu en funcions, Pedro Sánchez, per l'escàndol dels ERO d'Andalusia

Maroto ha subratllat que Sánchez té tres ministres que "pertanyen a la pitjor època del socialisme andalús" que "va robar als desocupats", en al·lusió a María Jesús Montero, Carmen Calvo i Luis Planas. Al seu parer, és "impossible sostindre" que el cas dels ERO "no esguita el Partit Socialista"

El portaveu del PP al Senat ha afirmat que la sentència dels ERO evidencia que es tracta del "major cas de corrupció d'Espanya i la Unió Europea" i ha assenyalat que la primera decisió "política" del partit que dirigeix Pablo Casado serà sol·licitar aqueixa compareixença de Sánchez per a explicar aquest assumpte. Segons ha recalcat, és "increïble" que el líder del PSOE continue "en silenci"

També et pot interessar

stats