El PP demana que es reparen els desperfectes de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Els populars denuncien un aspecte "descurat" amb deficiències com ara taques d'òxid i filtracions d'aigua al conjunt arquitectònic.

Els desperfectes que els populars demanen reparar
Els desperfectes que els populars demanen reparar / Grup Municipal Popular

El Partit Popular ha presentat una moció per a la pròxima Comissió de Desenvolupament Urbà per a instar la Generalitat des de l'Ajuntament de València a reparar totes les "deficiències de manteniment" que presenta la Ciutat de les Arts i les Ciències (CAC).

El regidor popular, Giner Corell ha precisat que el conjunt arquitectònic presenta un aspecte "certament descurat", amb taques d'òxid als suports així com deteriorament de la pintura, filtracions d'aigua i molsa al Museu Príncep Felip entre altres "patologies".

L'edil ha afirmat que la falta de manteniment continuat a les instal·lacions ha augmentat l'últim any per la caiguda de visitants, fet que ha agreujat les deficiències causades també pel pas del temps, la climatologia i la contaminació atmosfèrica.

Així, Corell ha destacat que la ciutat ha d'estar "preparada per a ser els primers a recuperar-nos després de la Covid". Per aquest motiu, els populars demanen aplicar com més prompte millor les previsions del Pla de Conservació Arquitectònica de la CAC. En aquesta línia, asseguren que el complex científic i cultural és una de les imatges més icòniques del cap i casal.

Per últim, els populars insten l'Ajuntament de València a substituir les rajoles trencades en les proximitats de la rotonda d'accés al Palau de les Arts per altres del mateix material.

També et pot interessar