El PP demana a Puig que li retire a Oltra competències en política social

Bastidas fa aquesta petició després de les tres últimes sentències del TSJCV que anul·len l’adjudicació de tres residències de major

La vicesecretària del PPCV, Elena Bastidas, aquest dimarts
La vicesecretària del PPCV, Elena Bastidas, aquest dimarts

La vicesecretària del PPCV, Elena Bastidas, ha sol·licitat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que li retire a la consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra les competències en política social, ja que “tot el que toca es converteix en caos i mala gestió”. A més, ha reclamat que Oltra comparega en la comissió de Política Social de les Corts davant “la gravetat de la situació”.

La dirigent popular ha denunciat la “greu” situació que travessa la gestió de la vicepresidenta en matèries com ara menors, majors i dependents, després de conéixer les tres sentències del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que anul·len l’adjudicació en baixa temerària de tres residències de majors.

Les sentències, que encara no són fermes, asseguren que l’oferta guanyadora era tan baixa que haurien d’haver-la exclòs per no garantir una bona atenció de serveis als majors.

Per al Partit Popular, aquest nou colp judicial és una esmena a la totalitat d’Oltra que demostra que “anteposa els requisits econòmics a la qualitat de vida i la dignitat dels nostres majors”. A més, ha recordat que “sis de cada deu denúncies al Síndic de Greuges són per la mala gestió en política social, un 25% més que en l’última etapa del PP”.

També et pot interessar

stats