El PP demana la dimissió de Grezzi i la destitució immediata del gerent de l'EMT

Apunten que el responsable de l'empresa pública estava treballant quan es van transferir 3,3 milions dels 4 defraudats a un banc xinés.

VÍDEO | El PP demana la dimissió de Grezzi i la destitució immediata del gerent de l\'EMT

La portaveu del grup municipal popular a l'Ajuntament de València, María José Català, ha demanat aquest dimecres la dimissió del regidor de Mobilitat Giuseppe Grezzi i la destitució immediata del gerent de l'EMT. Argumenta que aquest últim estava treballant des del 9 setembre i en els dies successius quan es van produir sis de les huit transferències a un banc xinés i amb què es van robar 3,3 milions dels quatre sostrets a l'Empresa Municipal de Transports. 

Segons Català, “s'ha ocultat que el gerent estava en el seu lloc de treball durant gran part del robatori per a blindar-lo i augmentar-li el sou”. 

El Grup Popular ha sol·licitat que es convoque de manera urgent una junta general d'accionistes per a destituir els dos càrrecs. 

Denúncia a la Inspecció de Treball 

Així mateix, els populars a l'Ajuntament de València han presentat hui una denúncia davant de la Inspecció Provincial de Treball per les irregularitats laborals, segons apunten, que es van donar en l'empresa de transport públic durant els dies en què es va produir l'estafa de quatre milions d'euros. 

La denúncia es fonamenta en la intervenció que va fer el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, en el ple extraordinari de l'Ajuntament de València celebrat el passat 17 d'octubre, en la qual el regidor va manifestar que la directora de Gestió i Finances de l'EMT es trobava de baixa durant el mes de setembre però continuava ordenant els pagaments de l'empresa sense que la seua funció es trobara delegada en un altre directiu. 

Sobre aquest tema, Català ha assenyalat que els fets que Grezzi ׅ“va fer públics en el ple posen en evidència el descontrol absolut que hi ha en l'EMT i fins i tot revelen que no se substitueixen les baixes mèdiques de treballadors que tenen funcions sensibles en la comptabilitat i procediments de pagament 

També et pot interessar

stats