El PP demana la compareixença de Puig a les Corts per l’entrevista en ‘The Guardian’

Exigeixen que explique “les circumstàncies i els pagaments de la seua falsa entrevista publicada en ‘The Guardian’”.

Entrevista de 'The Guardian' al president de la Generalitat, Ximo Puig
Entrevista de 'The Guardian' al president de la Generalitat, Ximo Puig / À Punt Mèdia

El Partit Popular ha sol·licitat la compareixença del president de la Generalitat, Ximo Puig, en la Diputació Permanent de les Corts per a “explicar les circumstàncies i els pagaments de la seua falsa entrevista publicada en The Guardian” al novembre de 2016.

La secretària general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Eva Ortiz, ha assenyalat que és urgent que Puig “done explicacions sobre la falsa entrevista de The Guardian una vegada que el mateix mitjà haja desmentit el president”.

“Aquest tema és escandalós i un escaló més en les relacions mediàtiques que anem coneixent del president i de les quals sempre ix beneficiat ell o el seu entorn familiar”, ha indicat Ortiz.

Al seu parer, “el silenci permanent i indigne de Puig davant de tots els casos que l’esguiten és una burla per a tots els valencians”.

Ortiz ha acusat els socis de Puig en el Botànic de “ser còmplices de l’opacitat del cap del Consell” si continuen permetent que no done explicacions en les Corts.

PSPV: “Puig és una persona honrada”

El subsecretari general del PSPV-PSOE i síndic socialista a les Corts, Manolo Mata, ha defés que el president de la Generalitat, Ximo Puig, és “una persona honrada i totes les accions que faça el PP per a insultar-lo fracassaran”.

Mata ha dit que el Partit Popular “només pensa a vilipendiar i insultar la figura del president de la Generalitat”. Així mateix, ha titlat “d’inversemblant” que es parle de qüestions com una campanya de publicitat al Regne Unit “que va afavorir les inversions britàniques a les portes del Brexit”.

El síndic socialista ha assenyalat que, a pesar que comença l’any, el PP “continua tal com estava, en un bucle endimoniat que només mira cap al passat”.

També et pot interessar

stats