El PP critica la pujada d’impostos del govern socialista a Vila-real

El candidat a l’alcaldia, Héctor Folgado, ha presentat el seu programa acompanyat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

El PP critica la pujada d’impostos del govern socialista a Vila-real
El PP critica la pujada d’impostos del govern socialista a Vila-real

Vila-real està en festes i el Partit Popular ha aplegat centenars de simpatitzants al seu tradicional esmorzar, on el candidat a l’alcaldia, Héctor Folgado, ha criticat que en els últims quatre huit anys de govern socialista s'hagen tancat i retallat molts serveis públics.

"Els darrers huit anys han suposat una paràlisi per a la nostra ciutat, huit anys de retallada de serveis, de tancament d’ambulatoris i d'asolar pavellons”, ha assegurat el candidat popular a l’alcaldia de Vila-real.

En l’acte, Folgado ha estat acompanyat de la presidenta dels populars valencians, Isabel Bonig, qui ha lamentat la falta d'inversió de la Generalitat en infraestructures, educació i sanitat. En concret, ha reclamat la construcció de la ronda sud-oest.

El Partit Popular té en l'actualitat sis regidors a Vila-real i en la pròxima legislatura aspira a trencar la majoria absoluta que tenen a hores d'ara els socialistes.

Begoña Carrasco presenta el seu programa per a Castelló

La candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco, presentat el seu programa electoral. Entre les propostes ha destacat que abaixarà els impostos municipals si el veïnat de la ciutat li atorga la confiança.

També et pot interessar

stats