PP i Compromís escolten les demandes dels diferents sectors industrials de cara al 28A

Ciutadans es compromet a reduir l'administració i les conselleries, de deu a set.

Compromís s'ha reunit a València amb diversos representants econòmics valencians
Compromís s'ha reunit a València amb diversos representants econòmics valencians / À Punt Mèdia

Ja de ple en la precampanya electoral, els candidats valencians a la Generalitat del PP i Ciutadans han visitat aquest dijous les comarques del sud, mentre que Compromís s'ha reunit a València amb diversos representants econòmics valencians.

La candidata del Partit Popular a la presidència de la Generalitat Valenciana, Isabel Bonig, s'ha reunit a Crevillent amb els representants de la cooperativa elèctrica San Francisco de Asís i després, a Elx, ha visitat un taller municipal de palma blanca, on ha insistit en el suport que el seu partit dona a la indústria valenciana. Bonig ha reconegut errors i encerts dels governs del PP i ha dit que els populars "han tret Espanya de dues crisis econòmiques".

També a les comarques del sud, Ciutadans ha mantingut una trobada amb simpatitzants i militants al port de la ciutat d'Alacant, al qual ha assistit la candidata al congrés per Barcelona, Inés Arrimadas. El candidat a la presidència de la Generalitat, Toni Cantó, ha anunciat que reduirà l'administració i que les conselleries passaran de deu a set. Uns diners estalviats, ha dit, que es destinaran a sanitat i a educació.

A València, Compromís s'ha reunit amb representants de la Federació d'Autònoms, de la Confederació de Cooperatives i de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana per a escoltar les seues exigències. La candidata a la Generalitat, Mónica Oltra, ha dit que junts han d'apostar per l'economia productiva que formen els 350.000 valencians autònoms, les cooperatives que generen un 80 per cent de contractes estables i les àrees industrials que, segons Compromís, "són verdaders motors de l'economia".

També et pot interessar

stats