El PP i Ciutadans continuaran negociant per la falta d’entesa en matèria de regeneració democràtica

Els partits s’han reunit per segona vegada amb l’objectiu d’acostar posicions per a un futur pacte de govern a Andalusia.

Els equips negociadors del Partit Popular i Ciutadans, encapçalats per Juanma Moreno i Juan Marín
Els equips negociadors del Partit Popular i Ciutadans, encapçalats per Juanma Moreno i Juan Marín / Julio Muñoz (Efe)

El Partit Popular i Ciutadans han acordat continuar negociant un acord programàtic que permeta la governabilitat d’Andalusia, atés que encara no han aconseguit arribar a una entesa, principalment, pel que fa a la regeneració democràtica.

A més, un altre punt de desacord ha sigut la composició de la Mesa del Parlament, una negociació que s’han proposat tancar abans del 26 de desembre, un dia abans que es constituïsca l’onzena legislatura.

Així ho ha avançat el portaveu de Ciutadans a Andalusia i candidat a la presidència de la Junta, Juan Marín, després de la segona reunió que han mantingut les comissions polítiques del PP i Ciutadans que piloten les negociacions per a tancar un acord de govern.

El dirigent de Ciutadans ha explicat que no hi ha acord en assumptes com l’eliminació dels aforaments o la limitació de mandats. Així mateix, ha explicat que la seua intenció és que es plantege un calendari que concrete les actuacions que cal posar en marxa en els primers cent dies de govern.

Així, encara que ha assumit que l’acord és complicat, Marín està convençut que s’aconseguirà en breu, perquè si no, els andalusos “no perdonarien” que, després de 40 anys, el PP i Ciutadans s’equivocaren.

També et pot interessar

stats