El PP assegura que les escoles infantils de València seran gratuïtes si guanya les eleccions

La candidata a l’alcaldia, María José Català, s’ha reunit amb representants del sector educatiu.

El PP assegura que les escoles infantils de València seran gratuïtes si guanya les eleccions
El PP assegura que les escoles infantils de València seran gratuïtes si guanya les eleccions

Les escoles infantils de València seran gratuïtes si el Partit Popular guanya les pròximes eleccions municipals. Així ho ha assegurat la candidata a l’alcaldia, María José Català, en una reunió amb representants del sector educatiu de la ciutat, sobretot de la concertada.

Català assegura que aquesta és l’única manera de garantir la conciliació familiar i laboral de les mares i acabar amb la bretxa que les separa dels pares a l’hora de tindre igualtat d’oportunitats i de les mares de les altres comunitats. El caràcter gratuït, a més, no estarà vinculat a la renda dels pares, sinó que serà per a tots igual.

A més, ha anunciat que en el primer consell escolar posarà en marxa el districte únic a la ciutat perquè totes les famílies puguen decidir en quin lloc volen escolaritzar els fills, una mesura que inclou tant el centres públics com els concertats.

La candidata popular a l’alcaldia de València no és partidària de posar en marxa més escoles d’infantil a la ciutat, ja que ha apuntat que hi ha més de 100 en l’actualitat i que aquesta xifra és suficient per als 18.000 xiquets de 0 a 3 anys.

Els populars d’Alacant proposen crear una regidoria de la família

El Partit Popular d’Alacant també ha presentat el seu programa en matèria d’educació, sanitat i acció social. Entre les propostes estrela destaca la implantació del xec escolar per als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys que estudien en una escola infantil homologada. Un xec, que com han recordat la candidata popular Julia Llopis, ja han posat en funcionament en este últim any que han estat governant, amb una inversió de 200.000 euros.

La creació d’una oficina d’atenció i informació sociosanitària municipal, així com un pla d’inclusió social i una nova regidoria dedicada a la família i la infància són altres propostes dels populars.

També et pot interessar

stats