El PP adverteix que els governs de Puig i Sánchez augmentaran els impostos en més de 500 milions

Els populars assenyalen que la mesura va ser ocultada durant la campanya.

El subsecretari general del PP de la Comunitat Valenciana (PPCV), Rubén Ibáñez, durant una compareixença a les Corts
El subsecretari general del PP de la Comunitat Valenciana (PPCV), Rubén Ibáñez, durant una compareixença a les Corts / Imma Caballer (Corts).

El subsecretari general del PP de la Comunitat Valenciana (PPCV), Rubén Ibáñez, ha alertat aquest dissabte que els valencians "veuran com pugen els impostos en més de 500 milions d'euros l'any que ve per culpa de les polítiques dels socialistes a Espanya i del govern valencià de Puig".

Ibáñez ha criticat que el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, i el valencià, Ximo Puig, "van ocultar als ciutadans, abans de les eleccions, la pujada d'impostos per interessos electorals i ara es veu la realitat, que els valencians, com la resta d'espanyols, pagaran més impostos".

Així, el responsable econòmic del PPCV ha manifestat en un comunicat que la seua formació "ha advertit en nombroses ocasions de les pujades d'impostos que preparava el PSOE, i s'ha comprovat amb les previsions econòmiques enviades a Brussel·les, que inclouen una pujada d'impostos que col·loquen la pressió fiscal en màxims des de 2007".

"Al final s'ha demostrat el que sempre hem dit des del PPCV: que amb el PSOE, els ciutadans pagaran més, tot costarà més i els espanyols ja poden preparar la cartera perquè la pujada d'impostos està tocant ja a la porta", ha alertat Ibáñez.

A més, ha recordat que, entre altres impostos, es planteja la recuperació de l'impost del dièsel que no va tirar avant aquesta legislatura.

El portaveu popular ha assenyalat, així mateix, que en el cas de la Comunitat Valenciana la seua formació "estarà molt pendent també de les retallades per valor de 1.500 milions que ha fet Puig perquè així li ho exigia el govern de Sánchez per a l'arribada del FLA".

"Puig no explica res, el conseller Soler no explica res, però no deixarem que prenguen el pèl als valencians. Des del PPCV preguntarem les vegades que faça falta sobre quines partides són les afectades per aquestes retallades", ha conclòs.

També et pot interessar

stats