El PP acusa Sánchez de voler "assaltar el poder" amb partits que volen trencar Espanya

Qualifica d'"irresponsabilitat" la moció perquè desestabilitza més Espanya que la sentència del cas Gürtel.

Fernando Martínez Maíllo, durant la roda de premsa
Fernando Martínez Maíllo, durant la roda de premsa / EFE Víctor de los Reyes
25 de maig 2018 - 18:21

El coordinador general del Partit Popular (PP), Fernando Martínez Maíllo, ha acusat hui el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, de voler "assaltar el poder amb els partits que volen trencar Espanya" en al·lusió a Podem i als independentistes. Els socialistes han registrat aquest matí una petició de moció de censura al Congrés dels Diputats.  

Durant la seua compareixença, Martínez Maíllo ha reiterat en diverses ocasions que ara no és el moment de presentar una moció de censura, amb l'article 155 encara en vigor a Catalunya, l'economia repuntant i els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) acabats d'aprovar al Congrés. 

Per al polític popular, Pedro Sánchez peca d'una "ambició desmesurada" i per això presenta una moció que, al seu parer, no només perjudica  Espanya i els espanyols sinó que és una "autèntica irresponsabilitat" fins al punt, diu, que el líder socialista no mereix "aquestes cotes de poder". 

Maíllo ha assegurat que la moció de censura presentada pels socialistes provoca més inestabilitat en el país que la sentència judicial del cas Gürtel, feta publica ahir, i que, com ha insistit, no és ferma. "És la sobreactuació en la resposta d'uns partits polítics que pretenen arribar al poder coste el que coste situació que provoca inestabilitat", ha sentenciat. El coordinador general del PP ha afegit que el PSOE dels ERO "no està per a donar lliçons a ningú". 

També et pot interessar

stats