El PP acusa PSPV i Compromís d'haver defraudat 20 milions per corrupció

Bastidas explica que al cas Alqueria cal sumar altres a Llíria, Montcada, Paterna, la Font de la Figuera, l'Eliana o Riba-roja de Túria.

La vicesecretària regional del PP de la Comunitat Valenciana (PPCV), Elena Bastidas
La vicesecretària regional del PP de la Comunitat Valenciana (PPCV), Elena Bastidas / PP

La vicesecretària regional del PP de la Comunitat Valenciana (PPCV), Elena Bastidas, ha reclamat al PSPV i a Compromís que retornen "els més de 20 milions d'euros dels diferents casos de corrupció que afecten càrrecs dels seus partits i que està sent investigats per la justícia". Així, ho han reclamat els populars, quan es compleix un any des que va esclatar el cas Alqueria a la Diputació de València, que acumula 16 investigats.

Bastidas ha destacat que en la Comunitat Valenciana hi ha "moltes alqueries", i ha precisat que el cas de la Diputació se suma "als més de 25 casos que estan sent investigats per la justícia només a la província de València", que afecten municipis com Llíria, Montcada, Paterna, la Font de la Figuera, l'Eliana o Riba-roja de Túria, i que sumen més de 20 milions.

Per a la vicesecretària popular, "no hi ha un sol cas Alqueria, perquè és la manera de fer política del Consell del PSPV i Compromís, una manera d'actuar que té moltes rèpliques".

El PP critica el nombre de càrrecs i assessors al Consell

D'altra banda, Bastidas ha retret al president de la Generalitat que dispare el nombre d'alts càrrecs i assessors del seu Consell "fins a l'escàndol, després de vendre un missatge d'austeritat, que ha resultat fals".

Ha assegurat que el nombre d'alts càrrecs i assessors del Botànic II "és com la multiplicació dels pans i els peixos", en haver elevat a 29 les secretaries autonòmiques i preveure un augment d'un assessor més per conseller i fins a 70 les direccions generals. "Estem parlant de quatre milions d'euros més en alts càrrecs respecte al primer Consell de Puig en 2015", ha destacat Bastidas.

També et pot interessar

stats