Potries retira la bandera de la UE per a protestar contra la inacció dels estats amb l'Open Arms

VÍDEO | Potries retira la bandera de la UE per a protestar contra la inacció dels estats amb l\'Open Arms

L'Ajuntament de Potries, a la Safor, ha retirat la bandera de la Unió Europea de la façana del consistori en senyal de protesta per la inacció dels estats membres pel "drama" que pateixen els immigrants al Mediterrani. 

L'alcaldessa de la localitat, Assumpta Domínguez, ha aprovat una resolució en què reitera la necessitat de garantir vies legals i segures d'entrada a la UE “per a acabar amb les xarxes de tràfic de persones” i a adoptar “mesures urgents” per a resoldre el drama humanitari que es viu al Mediterrani.

La resolució s'acompanya d'una crida al govern espanyol i a les autoritats europees perquè faciliten l'ajuda humanitària que necessiten els migrants rescatats per les organitzacions humanitàries en alta mar.

A més, el consistori, com a organitzador del festival intercultural Musicfest, ha acordat amb el seu director artístic, Ausiàs Garrigós, i la cantant Eva Dénia, donar íntegrament a Proactiva Open Arms la recaptació del concert previst per a diumenge que ve en la conclusió del festival.

També et pot interessar

stats