Els populars valencians assumeixen la reestructuració de la cúpula que ha fet Casado i feliciten els nous càrrecs

Només el precandidat a la presidència del PP José Luis Bayo assegura que el partit acaba d’entrar “en mode supervivència”.

Isabel Bonig, María José Catalá, Carlos Mazón i José Luis Bayo s'han pronunciat en Twitter sobre els canvis de Casado
Isabel Bonig, María José Catalá, Carlos Mazón i José Luis Bayo s'han pronunciat en Twitter sobre els canvis de Casado

Els populars valencians han sigut diplomàtics i han felicitat cordialment, i a través de Twitter, els nous càrrecs en la cúpula del Partit Popular Cuca Gamarra, Ana Pastor i José Luis Martínez-Almeida. Només l’expresident de Noves Generacions del PP a la Comunitat Valenciana i precandidat a la presidència del PP, José Luis Bayo, s'ha mostrat crític amb la decisió del president, Pablo Casado, que suposa un gir cap a un sector més moderat del partit.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha traslladat les felicitacions a Pastor, Gamarra i Almeida, donat que el líder del PP ha decidit sustituir Cayetana Álvarez de Toledo com a portaveu parlamentària per Cuca Gamarra, que és l'actual vicesecretària de Política Sectorial del partit. A més, situarà l'expresidenta del Congrés, Ana Pastor, com a vicesecretària de Política Social, i l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, com a portaveu nacional del Partit Popular. La líder dels populars valencians ha destacat el “gran equip” que conforma el PP amb Pablo Casado al capdavant. Bonig considera que ell és “el president que Espanya necessita”.

Per la seua banda, María José Català, la presidenta del partit a la ciutat de València, ha donat l’enhorabona als nous responsables del partit i s’ha referit a Casado, al partit que lidera i al secretari general de la formació, Teodoro García Egea, com a “grans”.

El president de la formació a la província d'Alacant, Carlos Mazón, ha expressat el seu suport als nomenaments, al mateix temps que ha destacat l'aposta pel “municipalisme”, la “gestió real” i la “proximitat” que suposen. Igualment, el també president de la Diputació d'Alacant ha dit que els populars continuen “construint una cosa gran i seriosa”. “Preparats perquè Espanya ho necessita”, ha manifestat Mazón.

Més crític, en canvi, s’ha mostrat el precandidat a la presidència del PP José Luis Bayo: “El PP acaba d'entrar en mode supervivència. El que dure... No en queda una altra. Va entrar [Pablo Casado] com un regenerador i passarà com un aniquilador”, afirma en Twitter.

També et pot interessar

stats