La Policia Nacional deté el presumpte agressor de la dona que llevava llaços grocs a Barcelona

La detenció s'ha produït a partir d'una denúncia per delictes d'odi i lesions.

Un grup d'unes 80 persones ha retirat aquesta matinada centenars de llaços grocs en diverses poblacions de Girona
Un grup d'unes 80 persones ha retirat aquesta matinada centenars de llaços grocs en diverses poblacions de Girona / Marta Rodriguez (Efe)

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona per delictes d'odi i lesions el presumpte agressor de la dona que el dissabte 25 d'agost retirava llaços grocs al parc de la Ciutadella.

En la seua denúncia, l'agredida explica que es trobava amb el seu marit i els fills passejant prop del parc i va començar a retirar llaços grocs. Aleshores, un home que transitava per la mateixa vorera la va reprendre per fer-ho i li va dir que avisaria la policia.

La dona, d'origen rus, es va dirigir als seus fills en aquest idioma per a dir-los que se n'anaven a casa. Segons la denúncia, l'home va començar a dir-li “estrangera de merda”, “ves-te'n al teu país”, i “no vingues a fotre ací”. Ella li va respondre que era russa, però “també d'ací”. Després de l'intercanvi, la denunciant assegura que el detingut va començar a apallissar-la. 

La denúncia presentada inclou un informe de lesions, ja que la dona va ser assistida per una ambulància i traslladada a l'hospital del Mar.

També et pot interessar

stats