La policia escorcolla la casa de Carlos Fabra, investigat en un nou cas de corrupció

L'expresident de la Diputació de Castelló està citat a declarar juntament amb tres persones més els dies 28 i 29 d'octubre

VíDEO: Carlos Fabra ix del seu domicili a Orpesa després de ser registrat durant cinc hores

Efectius de la Policia Nacional han escorcollat durant unes cinc hores el xalet que l'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, té a Orpesa, a la Plana Alta. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, el jutge instructor ha acordat l'entrada i registre dins d'un procés per suposats delictes contra l'administració de justícia i contra l'administració pública, obert l'any 2017.

Els agents s'han endut diferents documents i el seu ordinador personal. L'expresident de la Diputació de Castelló i antic dirigent del PP ha estat present en el registre i se l'ha vist eixint amb el seu vehicle una vegada que ha finalitzat.

El procés, declarat com a secret, l'instrueix el jutjat número 4 de Castelló. De moment no s'han produït detencions, però hi ha quatre persones investigades, entre les quals hi ha Carlos Fabra. Els quatre han sigut citats a declarar els dies 28 i 29 d'octubre.

Carlos Fabra va aconseguir el tercer grau el 2017, després de ser condemnat a 4 anys de presó per delictes contra la hisenda pública, i de passar 16 mesos en presó.

També et pot interessar

stats