Polèmica pel comentari masclista d'un regidor d'Ador sobre Cayetana Álvarez de Toledo

Ángel Mascarell, independent de Gent d'Ador, es disculpa, i el PP demana que dimitisca.

Cayetana Álvarez de Toledo
Cayetana Álvarez de Toledo / Víctor Lerena (Efe)

Ángel Mascarell, regidor independent de Gent d'Ador, s'ha disculpat pel comentari que va publicar en Facebook sobre la portaveu del Grup Popular al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo. Mascarell va escriure: "Soc l'únic que veu que aquesta senyora té un piu amb collons i tot entravessat a la gola?".

El comentari ha fet que el president del Partit Popular, Pablo Casado, demane la dimissió i una disculpa pública de Mascarell. En un primer moment, el PP d'Ador va difondre erròniament que el regidor era socialista, una informació que va desmentir el PSPV-PSOE. A Ferraz, amb tot, han incidit a través de Twitter en el rebuig i la condemna a "tots els atacs masclistes i misògins vinguen d'on vinguen".

El mateix Mascarell, davant de la polèmica, ha eixit al pas de les acusacions de masclisme amb un nou missatge en les xarxes socials en què ha apuntat: "Ahir vaig fer un comentari en Facebook poc encertat, sembla que a moltes persones els ha semblat malament. Per la meua part, si he ofés algú, demane disculpes i l'esborre". I ha afegit: "Vull dir que per a mi sempre 'no és no'".

També et pot interessar

stats