Polèmica en la candidatura de Ciutadans a l'alcaldia de Castelló

Merino ha denunciat que la coodinadora de la formació taronja li ha impedit presentar la seua llista i li n'ha imposat una altra.

Ajuntament de Castelló
Ajuntament de Castelló

Ahir es tancava el termini per a presentar les candidatures per a les próximes eleccions municipals del 26 de maig. Apurant el termini, Ciutadans va inscriure la llista encapçalada per Alejandro Marín Buick i no la de Jesús Merino, fins ara considerat com a candidat oficial. 

Merino ha denunciat que la coodinadora de la formació taronja li ha impedit presentar la seua llista i li n'ha imposat una altra, i per això ha decidit apartar-se de la candidatura i denunciar els fets davant la Ciutat de la Justícia de Castelló. 

Ciutadans ha presentat llistes municipals en 42 poblacions de les comarques del nord. També hi ha hagut polèmica a Borriana, on Mariola Aguilera que era candidata de la formació, s'ha presentat pel partit Ciutadans Independents per Borriana; i a Torreblanca, on els regidors taronja han sigut forçats a renunciar i han presentat una altra candidatura com a agrupació d'electors.

També et pot interessar