El ple del Consell aprova un total de 84 direccions generals i 116 assessors

Oltra afirma que aquest organigrama és una "estructura necessària per a dur a terme els objectius plasmats en el Pacte del Botànic II".

VÍDEO | El ple del Consell aprova un total de 84 direccions generals i 116 assessors

El ple del Consell ha aprovat aquest divendres el tercer escaló de l'administració entre els tres partits que formen el Botànic, PSPV, Compromís i Unides-Podem. Són 84 direccions generals i 116 assessors, quan la passada legislatura hi havia 64 direccions i 74 assessors.

La portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha justificat aquest organigrama perquè "és una estructura necessària per a dur a terme els objectius plasmats en el Pacte del Botànic II, per a poder abastar tots els objectius del pla de ruta".

Respecte a l'augment d'assessors, Oltra ha recordat que en 2011 en sumaven 169, "entre les 125 de personal eventual més el que havia entrat per darrere", i que ara "és un nombre transparent i clar", marcat en el decret d'estructura.

Mireia Llobera, secretària autonòmica de Justícia

També s'ha nomenat secretària autonòmica de Justícia Mireia Llobera, professora de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat de València. D'altra banda, José Vicente Villar Climent, serà subsecretari de la Conselleria d'Innovació.

La pròxima reunió del Consell se celebrarà el pròxim divendres al Centre Cultural de la Mercé de Borriana.

També et pot interessar

stats