Pilar Lima dimiteix com a coordinadora autonòmica de Podem

Ha anunciat que deixa el càrrec amb la resta del seu consell de coordinació i que un equip tècnic organitzarà una assemblea per a reformular el projecte

Pilar Lima, aquest dissabte, en un acte de Podem a Benimaclet
Pilar Lima en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La fins ara coordinadora autonòmica de Podem a la Comunitat Valenciana, Pilar Lima, ha anunciat que dimiteix d'aquest càrrec al costat de la resta del seu consell de coordinació.

Així ho ha fet públic en un comunicat publicat en el seu perfil de Twitter, en el qual admet que es tracta d'una "decisió difícil però necessària". "Marxem amb la satisfacció de deixar un partit organitzat, i amb això donem pas a un equip tècnic que tindrà com a missió fonamental organitzar una assemblea per a reformular el projecte polític", ha assenyalat.

Lima ha lamentat "profundament la derrota" de les eleccions municipals i autonòmiques en el 28M, "uns mals resultats sense pal·liatius" que atribueix a "múltiples causes, que van des d'errors propis fins a estar immersos en un nou cicle reaccionari a escala europea". "És evident també que la dinàmica de conflicte que s'ha produït en el nostre espai polític ha danyat la nostra base electoral", ha reconegut.

També et pot interessar

stats