Pilar Lima: “La meua candidatura no desestabilitzarà el partit”

12 min.

Dilluns, la diputada de Podem Pilar Lima va fer pública la intenció d'optar a la secretaria general del partit. L'anunci, quan encara no hi ha data per a convocar l'assamblea que decidirà la nova direcció de la formació morada a la Comunitat Valenciana, va agafar de sorpresa els afins a la portaveu parlamentària Naiara Davó, al voltant de la qual s'intentava articular una candidatura de consens.

En una entrevista en Les notícies del matí, Lima ha assegurat que la seua candidatura “no desestabilitzarà el partit” i que el principal objectiu que té és “construir un partit fort de baix a dalt i aconseguir la unitat amb la militància”. Per a fer aquest pas, la diputada de Podem ha assegurat que ha comptat amb el suport de membres del partit. “Si no, no ho hauria fet”, ha comentat. I afig que vol sumar “tots els lideratges”.

Sobre la presentació de la seua candidatura, Lima també ha indicat que “qualsevol persona es pot disposar a liderar". “És legítim, estem en un moment històric”. I ha insistit en la idea que es necessita un partit fort. Un dels reptes, al seu parer, és enfortir el projecte a la Comunitat Valenciana. “Necessitem aliances, vertebració del territori, portaveus comarcals”, ha assegurat.

stats