Pilar Lima anuncia la seua candidatura a les primàries de Podem a l'Ajuntament de València

L'actual coordinadora i síndica del partit afirma que ho fa "per a donar solucions valentes als reptes d'aquesta ciutat"

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Unides Podem, Pilar Lima
La portaveu adjunta del grup parlamentari d'Unides Podem, Pilar Lima / À Punt NTC

La coordinadora de Podem en la Comunitat Valenciana i síndica del partit en les Corts Valencianes, Pilar Lima, ha anunciat aquest divendres que presentarà la seua candidatura a les primàries de la formació a la ciutat de València.

Lima, en un missatge en el seu compte de Twitter, explica que es presenta a les primàries per a "enfrontar a la dreta amb l'esperança en els drets i en el futur" i "per a donar solucions valentes als reptes d'aquesta ciutat i donar l'impuls que es mereix, perquè les decisions que prenguem hui marcaran la ciutat del demà".

"Estic dedicada a treballar per la nostra Comunitat i València des de sempre", assenyala Lima en un vídeo dirigit als seus companys de Podem València, i defensa que fa "molts anys que treballe i combat aquells que fan política contra la gent i que només pensen a omplir les seues butxaques i comptes corrents".

"Sobretot fa molt de temps que treballe per a fer política des de l'esperança i la valentia, una esperança de canvi que ens va portar als carrers en una 'primavera valenciana' que va vindre per a canviar-ho tot", afig.

Lima assenyala així mateix que "eixa esperança" la va portar a voler donar veu "a qui ningú havia escoltat mai", primer com a senadora i ara com a síndica de Podem en les Corts Valencianes.

"Això ha significat posar la cara, el cos i la meua persona al servei de la gent", agrega, al mateix temps que proclama que "la política valenta necessita que les persones normals fem passos valents".

També et pot interessar

stats