Pilar Bernabé remarca "l'exemplaritat" de la Guàrdia Civil en la incorporació de les dones al cos

La delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana destaca la "gran tasca" de l'institut armat durant la festivitat de la patrona, la Mare de Déu del Pilar

Pilar Bernabé, durant l'acte a València amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar
Pilar Bernabé, durant l'acte a València amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar / Armando Romero (JCF)

La delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha destacat la "gran faena" que desenvolupa la Guàrdia Civil en el territori i l'"exemplaritat" del cos quant a la incorporació de la dona. Un fenomen que s'emmarca, ha dit, en l'"aposta decidida" del govern d'Espanya d'impulsar la presència femenina en les forces i cossos de seguretat de l'Estat.

Bernabé, en declaracions als mitjans aquest dimecres durant l'acte celebrat a València amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar, patrona de la Guàrdia Civil, ha destacat l'"esforç" de "visibilització" de la Benemèrita per a "compartir el seu dia amb tota la ciutadania al carrer" perquè "tots els valencians coneguen i compartisquen la gran labor i treball" que duu a terme "per a salvaguardar la llibertat de les persones".

En aquest sentit, la delegada del govern ha posat l'accent en el treball que fa l'institut armat per a incorporar dones al cos. "Les dones som més del 50% de la població i hem d'estar representades en totes les àrees", ha reivindicat.

També et pot interessar

stats