Picabaralla entre Mónica Oltra i Carles Puigdemont a les xarxes

La vicepresidenta del Consell ha criticat que mentre “altres persones entraven en presó” Puigdemont penjava fotos al Twitter dels seus “dinarots”.

Picabaralla entre Mónica Oltra i Carles Puigdemont a les xarxes
Picabaralla entre Mónica Oltra i Carles Puigdemont a les xarxes

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha criticat en una entrevista al diari digital Eldiario.es que l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, es pegue “bons dinarots” a Bèlgica i ho penge en Twitter mentre Oriol Junqueras “es troba en la presó".

Puigdemont no ha tardat a reaccionar a aquestes declaracions i ha convidat Oltra a acompanyar-lo en algun dels seus viatges i passar una setmana amb ell. “Després podràs opinar i dir el que vulgues, però almenys amb fonament”, ha afegit l’expresident del govern de Catalunya. 

Oltra ha ha mantingut les afirmacions que ha pronunciat en l’entrevista i ha respost al suggeriment de Puigdemont, assegurant que té “massa faena treballant per a les persones”. 

Finalment, l’expresident de la Generalitat de Catalunya ha retret a la vicepresidenta del Consell que devia ser de les persones que es van alegrar amb la seua detenció a Alemanya. “Ho sento, continuaré treballant per una veritable democràcia, que és la millor manera de treballar per les persones”, ha afegit Puigdemont. 

També et pot interessar

stats