Peris defensa el treball de les empreses familiars enfront de partits que "criminalitzen" els que generen ocupació

La candidata de Ciutadans a la Generalitat ha visitat la fàbrica de Fartons Polo a Alboraia

Mamen Peris visita la fàbrica de Fartons Polo
Mamen Peris visita la fàbrica de Fartons Polo / Europa Press

Mamen Peris, candidata de Ciutadans (Cs) Comunitat Valenciana a la Presidència de la Generalitat Valenciana, ha defensat el treball de les empreses familiars enfront de partits polítics que "criminalitzen" aquells que generen riquesa i ocupació.

Així ho ha manifestat Peris en l'empresa familiar Fartons Polo, que ha visitat aquest dijous juntament amb el candidat de Cs a l'alcaldia d'Alboraia, Pablo Gandul.

"Les empreses familiars són persones que posen en joc el seu patrimoni i decideixen crear riquesa, arrisquen i generen llocs de treball. L'ocupació no la creen els polítics, la generen les persones valentes com els empresaris", ha subratllat la candidata de Cs.

A més, Peris ha destacat la "importància" d'apostar per la innovació, "que aquest tipus d'empreses tinguen accés als fons europeus i reduir els tràmits burocràtics", ha dit.

En aquest sentit, a proposta de Cs "s'aconseguirà que l'impost de transmissions respecte a elles estiga completament bonificat, així com eliminar les traves administratives que entorpeixen el procés de creació d'una empresa", ha anunciat.

Amb tot, la líder de Cs Comunitat Valenciana ha denunciat "la falta de suport a les empreses valencianes". "Cal atraure talent, apostar per les pimes, pels nostres empresaris i fer el Silicon Valley valencià", ha afegit.

També et pot interessar

stats