La periodista Maria Josep Picó anirà de número dos en la llista de Més Compromís

Picó, especialitzada en medi ambient, s’integra en la candidatura com a independent.

La periodista Maria Josep Picó, en una imatge d'arxiu
La periodista Maria Josep Picó, en una imatge d'arxiu / À Punt Mèdia

La periodista especialitzada en medi ambient Maria Josep Picó serà la segona de la llista de Més Compromís en les pròximes eleccions generals del 10 de novembre. Picó concorrerà al Congrés per la circumscripció de València en qualitat d’independent, segons han confirmat des de la coalició.

Més Compromís presentarà aquesta vesprada la llista en la Junta Electoral Provincial de València. Joan Baldoví l’encapçalarà, seguit per Maria Josep Picó i l’exsecretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando, que ocuparà el tercer lloc de la candidatura.

En les eleccions generals del mes de abril, i en les quals Compromís va concórrer en solitari, Isaura Navarro va ocupar el número dos de la llista, però posteriorment va ser nomenada secretària autonòmica de Salut Pública, càrrec incompatible amb la condició de candidata.

Docent i divulgadora ambiental

Maria Josep Picó és periodista ambiental, escriptora i divulgadora científica, i va rebre el 2005 el Premi Nacional de Periodisme Ambiental 2005. Actualment, compagina el seu treball com a periodista científica en el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I de Castelló amb la docència universitària en la mateixa institució.

A més, la periodista ha estat al capdavant del programa radiofònic Vides de ciència, d’A Punt, i també ha sigut col·laboradora del magazín Al ras, on setmanalment acostava els oients a un aspecte poc conegut del medi ambient del territori.

També et pot interessar

stats