El periodista asper Manuel Cerdán publica el llibre 'Carrero, 50 años de un magnicidio maldito'

La mort del president del govern aquell any va accelerar la transició cap a la democràcia, però, segons Cerdán, el seu crim encara amaga massa incògnites

Funeral de Luis Carrero Blanco / Arxiu

Era el 20 de desembre del 1973 i Torcuato Fernández-Miranda, president en funcions, anunciava el magnicidi: ETA acabava de matar Luis Carrero Blanco a Madrid fent esclatar una gran quantitat d'explosius al pas del cotxe oficial pel carrer de Claudio Coello quan l'almirall i president del govern espanyol en aquell moment tornava de missa. 

Han passat cinquanta anys i aquell atemptat encara desperta l'interés dels investigadors. Els terroristes van ser el braç executor, però, va existir una conspiració?

El periodista d'Asp Manuel Cerdán fa dècades que analitza i escriu sobre el crim. Ha tingut accés al sumari i ha entrevistat alguns protagonistes de la història. Ara, aprofundeix en la investigació en l'obra que acaba de presentar: Carrero, 50 años de un magnicidio maldito.

La mort de Carrero Blanco va accelerar la transició cap a la democràcia, però el seu crim encara amaga, segons Cerdán, massa incògnites.

També et pot interessar

stats