Pérez Garijo, candidata d’EUPV a la Presidència de la Generalitat

La candidatura que encapçala la coordinadora de la formació s’ha imposat amb un 69% dels vots en les primàries

Rosa Pérez Garijo encapçala la candidatura Continuem Endavant Fent País en les primàries d'EUPV
Antoni Llorente, Rosa Pérez Garijo i Estefania Blanes / Continuem Endavant Fent País

Rosa Pérez Garijo, l’actual coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià i consellera de Transparència i Participació, serà la candidata de la formació a la Presidència de la Generalitat. La candidatura que encapçala, Continuem Endavant Fent País, s’ha imposat amb un 69% dels vots a l’alternativa, Teixint Esquerra Transformadora.

La primera tinent d'alcaldia de Xest, María Ángeles Llorente, que també aspirava a la mateixa posició en les llistes autonòmiques, ha sumat un 31% dels sufragis. Tant Pérez Garijo com Llorente volien encapçalar la candidatura d’EUPV per la província de València. 

La portaveu d’EUPV Estefania Blanes ha sumat un 68,5% dels vots i ha quedat per davant de l’exvicealcalde i exregidor d’Alacant Miguel Ángel Pavón en la circumscripció més meridional. Així, Continuem Endavant Fent País ha sigut la candidatura més votada en aquestes primàries en totes les comarques llevat del Camp de Morvedre i de la Vall d'Albaida.

A la província de Castelló Teixint Esquerra Transformadora no ha presentat cap candidatura alternativa a la del responsable d’elaboració política Antoni Llorente, que forma part de l’equip de Pérez Garijo.

També et pot interessar

stats