Pep Gimeno, ‘Botifarra’, convida a un concert un diputat de Vox que posa en dubte el seu prestigi

Jesús Albiol ha qüestionat la qualitat del cantant, a qui Verònica Ruiz ha respost que en té més que tota la bancada de Vox

Imatge d'arxiu de Pep Gimeno 'Botifarra' / À Punt NTC

L'artista Pep Gimeno, Botifarra, ha convidat al seu concert del 23 de març a La Rambleta de València el diputat de Vox Jesús Albiol, que aquest dimecres al matí s'ha referit a ell durant la intervenció a les Corts. "Amb aquest nom ja es fan una idea de la qualitat artística de l'autor", ha asseverat el parlamentari.

El debat s'estava produint entre Albiol i la diputada de Compromís Verònica Ruiz. Albiol ha posat com a exemple la programació d'un concert del Botifarra, del qual assegura que "es van vendre quatre entrades", com a exemple de la "gestió cutre i sectària de la cultura" que considera que va fer Compromís entre el 2015 i el 2023.

Ruiz, en la rèplica, ha subratllat que Botifarra té "més qualitat artística i més qualitat personal" que els diputats de la bancada de Vox junts "de molt", i ha remarcat que l'artista va rebre la Distinció de la Generalitat al Mèrit Cultural el 2013, quan governava el Partit Popular d'Alberto Fabra. "A veure si se n'assabenta vosté", ha afegit.

En el seu compte de la xarxa social X, el cantant ha replicat amb ironia: "Han parlat de mi a les Corts! Però diu este home que no sap qui soc. Jo tampoc sé qui és ell, però si vol vindre a vore'm, està convidat el 23 de març a La Rambleta de València. Puc cantar allò de 'La naranca nase verde'", en referència a una de les xarrades que fa: "La naranca nase verde y el tiempo le da color, pero al que nase quelipollas no lo madura ni Dios".

També et pot interessar

stats