Els pensionistes calfen motors de cara a les manifestacions del dia 17

Els pensionistes de Sant Vicent del Raspeig han mostrat la seua indignació per la pujada d´un 0,25% de les pensions aprovada pel Govern.

Cada dia en un lloc i amb un calendari ple. Els pensionistes han eixit al carrer una vegada més. Són les concentracions prèvies a les manifestacions convocades per al dissabte 17 de març a tot Espanya. Els de Sant Vicent del Raspeig han sigut convocats per CCOO i UGT, i s´hi ha afegit l´Associació Progressista de Jubilats i Pensionistes de la localitat.

Protesten perquè consideren que la pujada d´un 0,25% de les pensions els fa perdre poder adquisitiu. Ho explica el secretari general dels Pensionistes de CCOO de l´Alacantí-les Marines. José María Rubio diu que 'és un fet que les nostres pensions estan minvant i, d´ací a 20 anys, amb una pujada de només un 0,25%, patiran una depreciació del 40%. Seran unes pensions de vivenda i només subsistirà el que tinga un pla de pensions privat. Assegura que el Govern 'ens porta a un canvi de model' de caràcter 'neoliberal'.

Rubio està convençut que les mobilitzacions de dissabte seran un èxit i avisa que 'no serà la darrera perquè la pressió al carrer no pot parar fins a aconseguir que el Govern canvie la seua política de pensions'. 

També et pot interessar

stats