Pedro Sánchez es reunirà la setmana vinent amb Xi Jinping a la Xina

El cap de l'executiu acudirà a la Xina amb motiu de la pròxima presidència espanyola a la UE en el segon semestre de l'any

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, intervé durant la segona sessió de la moció de censura
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, intervé durant la segona sessió de la moció de censura / Eduardo Parra (Europa Press)
22 de març 2023 - 23:04

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha anunciat aquest dimecres que el cap de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, es reunirà la setmana vinent amb el president de la Xina, Xi Jinping, durant una visita d'estat que realitzarà al país els dies 30 i 31 de març.

En una entrevista en la Cadena SER, el ministre ha remarcat la visita oficial i el "pes indubtable" de Sánchez al món. "La Xina té un paper clau en la seua possible mediació en la guerra d'Ucraïna", ha recordat.

Bolaños ha explicat que Sánchez acudirà a la Xina amb motiu de la pròxima presidència espanyola a la Unió Europea en el segon semestre de l'any. A més, ha destacat que també serà una visita important "des del punt de vista econòmic i comercial", perquè el president es reunirà en el Fòrum de Cooperació Econòmica Àsia-Pacífic amb altres mandataris i empreses espanyoles que tenen inversions a la Xina.

També et pot interessar

stats