Pedro Sánchez passa uns dies al Marroc per vacances

El president en funcions del govern descansa amb la família abans que comence el curs polític

Sánchez, en un míting durant la campanya electoral per al 23J
Sánchez, en un míting durant la campanya electoral per al 23J / César Ortiz (Europa Press)

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha viatjat aquest dimarts al Marroc per passar uns dies de vacances amb la família. Ha volat en un avió de línia comercial fins a Marràqueix per a descansar abans del començament del nou curs polític.

És un viatge "estrictament privat", segons fonts de La Moncloa, que subratllen que ha sigut "costejat íntegrament amb recursos propis" pel president en funcions i en el qual no es preveu cap agenda institucional.

Sánchez ha començat hui les vacances després que aquest dilluns va gravar un vídeo a la seu del PSOE a Ferraz en el qual confiava a trobar els suports suficients per a aconseguir una investidura que "permeta continuar avançant" quatre anys més. El president espanyol en funcions s'ha emplaçat a la constitució de les Corts, el 17 d'agost, per a començar a negociar els possibles suports que requereix per tal de reeditar un govern de coalició.

Al nord del Marroc solien passar períodes vacacionals els expresidents José Luis Rodríguez Zapatero i Felipe González, tots dos socialistes però, des que Zapatero va deixar la presidència el 2012, cap altre cap d'estat espanyol ho ha fet.

També et pot interessar

stats