Pedro Sánchez inicia amb un acte a Alacant la doble campanya electoral a la Comunitat Valenciana

És la primera visita del cap del govern espanyol al territori valencià després de l’avançament dels comicis al 28 d'abril.

Imatge d'arxiu de Pedro Sánchez en un acte de partit celebrat a Madrid. Javier Lizón (Efe)
Imatge d'arxiu de Pedro Sánchez en un acte de partit celebrat a Madrid. Javier Lizón (Efe)

El PSOE comença la doble campanya electoral a la Comunitat Valenciana amb un acte a Alacant que protagonitzen el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el cap del Consell, Ximo Puig. Juntament amb aquests candidats, també prendrà la paraula el candidat socialista a l'Ajuntament d'Alacant, Francesc Sanguino.

És la primera visita de Sánchez a la Comunitat Valenciana després de l'anunci de l'avançament de les eleccions generals i les autonòmiques al 28 d'abril.

Al principi s'havia previst que aquest acte de partit tinguera lloc a la terminal de creuers del port d'Alacant però finalment serà al paranimf de la Universitat d'Alacant, amb una capacitat quasi per a 900 persones. Precisament va ser en aquest lloc, fa set anys, a la fi de març del 2012, on Puig va ser elegit secretari general del PSPV-PSOE, càrrec en el qual va substituir a Jorge Alarte.

Amb una població al voltant d'1,8 milions d'habitants, els dotze escons al Congrés que es reparteixen en la circumscripció Alacant la converteixen en la quarta amb més diputats, només per darrere de Madrid, Barcelona i València. 

Sánchez tancarà la campanya a València

La Comunitat Valenciana també és el lloc escollit pel president del govern espanyol per a tancar la campanya electoral, amb un acte previst per al 26 d'abril a València. El lloc encara no està decidit, però podria ser el parc Central o a la Marina, segons han apuntat fonts socialistes.

També et pot interessar

stats