Pedro J. Ramírez vincula també l'esborrament d'ordinadors de Bárcenas i la Kitchen

L'exsecretària de l'extresorer del PP ratifica que va tirar les agendes amb les seues reunions.

Pedro J. Ramírez, a la seua arribada als jutjats per a declarar en el juí sobre els discos durs esborrats dels ordinadors de Luis Bárcenas
Pedro J. Ramírez, a la seua arribada als jutjats per a declarar en el juí sobre els discos durs esborrats dels ordinadors de Luis Bárcenas / À Punt Mèdia

En el juí pels discos durs esborats dels ordinadors de Luis Bárcenas aquest divendres ha declarat el periodista Pedro J. Ramírez, que també ha relacionat la destrucció dels discos durs amb l'operació Kitchen, tal com va fer dijous l'extresorer del Partit Popular

Aquesta operació hauria sigut dissenyada pel Ministeri de l'Interior en 2013 per a sostraure documents a Bárcenas amb l'ajuda de l'excomissari José Manuel Villarejo i està sent investigada a l'Audiència Nacional.

Pedro J. Ramírez ha assegurat que ell també es va sentir víctima de la trama perquè era espiat cada vegada que es reunia amb l'entorn de Bárcenas. Per a l'ara director d'El Español, hi ha "un itinerari coherent" entre la destrucció dels ordinadors, la desaparició de l'agenda de la secretària de Bárcenas, la falta de registre d'entrada a Génova i l'operació Kitchen.

L'exsecretària de Bárcenas ratifica que va tirar les agendes 

La secretària de Luis Bárcenas durant vint anys, Estrella Domínguez, ha reiterat que quan l'extresorer se'n va anar del partit, va tirar les agendes en les quals havia apuntat reunions, menjars i actes, però ha assegurat que ningú li va donar indicacions per a fer-ho.

Segons ha explicat, no va entendre que el contingut podia ser rellevant per a la investigació oberta en l'Audiència Nacional sobre la suposada comptabilitat B del PP.

D'altra banda, l'excap de seguretat ha ratificat que només l'extresorer tenia clau de la sala en la qual guardava els ordinadors i que ell va impedir un intent de la llavors secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, d'entrar en el despatx.

També et pot interessar

stats