Patricia Blanquer: “En la comissió de reconstrucció hi ha hagut molta negociació i consens”

La diputada del PSOE per Alacant remarca que les mesures de la comissió han tingut una resposta positiva dels agents socials i econòmics.

VÍDEO | Patricia Blanquer: “En la comissió de reconstrucció hi ha hagut molta negociació i consens”

Aquest divendres es va posar fi a la comissió de reconstrucció social i econòmica del Congrés. Així, s'ha aprovat un document amb més de cinc-centes recomanacions per a eixir de la crisi del coronavirus, que s'aprovarà definitivament el 22 de juliol al Congrés.

Col·lectius socials i sindicats fan un balanç positiu de l'enfocament i els esforços fets per aquesta comissió. La diputada del PSOE per Alacant, Patricia Blanquer, que ha participat en la comissió de reconstrucció del Congrés, ha explicat en À Punt Notícies quin rumb tindrà aquest document.

Blanquer considera que durant la crisi sanitària “el govern ha estat a l'altura”, ja que ha donat una resposta ràpida, on “s'han aprovat ràpidament moltes mesures per a protegir les persones”.

D'altra banda, lamenta que finalment no s'haja arribat a un acord amb el Partit Popular que ha votat en contra de les conclusions dels quatre grups de treball. La diputada del PSOE per Alacant considera que a la comissió hi ha hagut molta negociació i considera partidista que la reacció del PP.

Finalment, remarca que les mesures de la comissió han tingut una resposta positiva dels agents socials i econòmics, així com de la patronal i sindicats i confia que el 22 de juliol el document final s'aprove amb el vot favorable del principal partit de l'oposició.

També et pot interessar

stats