Paterna presenta les al·legacions d’Intu que corregeixen la zona d'afecció

María José Salvador diu que la tramitació seguirà si s'accepten les al·legacions.

Paterna presenta les al·legacions d’Intu que corregeixen la zona d\'afecció
Paterna presenta les al·legacions d’Intu que corregeixen la zona d'afecció

L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha presentat les al·legacions d’Intu Mediterrani que corregeixen la zona d'afecció del macroprojecte que es pretén construir a la localitat de l’Horta.

Sagredo ha assenyalat que la promotora ha augmentat a més de cent metres la zona de reserva de la CV-35, "corregint així, de forma definitiva, l'única circumstància que fa dependre aquest projecte de Medi Ambient".

En un comunicat, el consistori sol·licita que al nou projecte "se li done tràmit i siga avaluat per les administracions que corresponguen" i que "no s'adopte la resolució d'inadmissió a tràmit de l'avaluació ambiental estratègica".

La presentació d'al·legacions es realitza després que Medi Ambient enviara una notificació de tràmit d'audiència a l'ajuntament per a advertir-li de la possibilitat de rebutjar finalment el projecte en els termes plantejats pel promotor. De fet, considerava que el nou plantejament era "anàleg" a l'anterior, i va donar un termini de deu dies hàbils al consistori per a presentar les al·legacions oportunes.

L'ajuntament afirma que la decisió de Medi Ambient "constitueix un erroni judici avaluador" perquè considera iguals dos procediments "legalment diferenciats" que requereixen "pronunciaments ambientals individualitzats".

Salvador diu que la tramitació seguirà si s'accepten les al·legacions

La consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha assenyalat que "si se superen les al·legacions, continuarà la seua tramitació i recaptarà tots els informes, una altra vegada, de totes les conselleries que hagen d'informar".

Salvador ha agregat que "hi ha algunes qüestions per a esmenar" i ha considerat que a partir d’ací “entre l'administració municipal i l'autonòmica es resoldran i d'alguna manera es continuarà la tramitació". Així mateix, ha apuntat que s'està "reincidint en un tema de reserva de cent metres que, segons la conselleria de Medi Ambient, no s'està tenint en compte".

També et pot interessar

stats