Els partits valencians encaren la recta final de la campanya electoral

Els presidents autonòmics del PP i del PSPV han triat Ontinyent en l'últim dilluns de campanya.

VÍDEO | Els partits valencians encaren la recta final de la campanya electoral

El candidat popular a les eleccions europees, Esteban González Pons, ha visitat aquest dilluns Santa Pola, on s'ha reunit amb els pescadors de la localitat. Entre ells, amb el patró major del vaixell Nuestra Madre Loreto, Pascual Durà, qui va rescatar dotze migrants en alta mar fa uns mesos.

L’expresident del Govern d’Espanya José Luis Rodríguez Zapatero, el secretari general del PSPV, Ximo Puig, i la candidata socialista al Parlament Europeu Inmaculada Rodríguez-Piñero han donat suport a l’alcaldable socialista, Sandra Gómez, en un acte en què s’ha parlat d’acabar amb la bretxa salarial i de lluitar contra la violència masclista.

La portaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha donat suport a Helena Ferrando, candidata de la formació a l'alcaldia de Picanya davant les associacions dels comerciants i representants del sector de l'educació de la població de l'Horta Sud.

Ciutadans ha presentat a l’Alfàs del Pi, on hi ha vora 8.000 residents europeus, el seu projecte d’Erasmus Sénior. Es tracta d’una proposta intergeneracional d’àmbit europeu del qual podrien beneficiar-se tots les persones majors de 65 anys, jubilats i residents en algun país de la Unió Europea.

La coalició Unides Podem-Esquerra Unida ha presentat les mesures ecològiques del seu programa a Alacant, en què aposten per la creació d'una empresa energètica pública.

També et pot interessar

stats