Els partits esgoten l’última jornada per a presentar les candidatures del 10N

Entre les novetats, destaca l’aliança entre Ciutadans i UPyD, i la inclusió d’Ana Pastor com a número dos del PP en lloc d’Adolfo Suárez.

VÍDEO | Els partits esgoten l’última jornada per a presentar les candidatures del 10N

Aquesta és l’última jornada per a presentar les candidatures a les eleccions del 10 de novembre i, entre les novetats, destaca l’aliança entre Ciutadans i UPyD. L’actual líder, Cristiano Brown, anirà de número 7 per Madrid i Fernando Savater en tancarà la llista. El PP, per la seua banda, aprofita la puixança en les enquestes per a reforçar les llistes i col·loca Ana Pastor com a número 2, que desplça Adolfo Suárez Illana al tercer escó per Madrid, i incorpora dos exministres, Isabel García Tejerina i Elvira Rodríguez. 

El que és encara una incògnita és si Errejón tindrà candidatura per Barcelona, circumscrispció que reparteix una trentena d’escons i que podria ajudar Més País a arribar al 5% que necessiten per a formar grup parlamentari. Previsiblement, les llistes es comunicaran a les juntes provincials a última hora, i s’oficialitzarà en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) el dia 9 d’octubre.

També et pot interessar

stats