Els partits apuren els últims dies de precampanya

Quan falten tres dies per a l'inici de la campanya, el PSPV, Més Compromís i Vox han tingut actes a València, Alacant i Alboraia, respectivament.

Íñigo Errejón, en l'acte de Més Compromís a Alacant
Íñigo Errejón, en l'acte de Més Compromís a Alacant / Morell (Efe)

A només tres dies per a l'inici de la campanya electoral es multipliquen els mítings de precampanya, també a la Comunitat Valenciana. El PSPV, Més Compromís i Vox han tingut aquesta vesprada actes a València, Alacant i Alboraia, respectivament.

Errejón visita Alacant

A Alacant, el candidat a la presidència del govern espanyol, Íñigo Errejón, ha afirmat que aquestes eleccions són un regal de l'esquerra al bloc de la dreta. 

Errejón ha estat acompanyat pels candidats al Congrés per València i Alacant, Joan Baldoví i Ignasi Candela, la candidata al Senat, Llum Quiñonero, i la líder de la formació, Mónica Oltra.

Vox ha triat Alboraia

El partit d'extrema dreta Vox ha triat Alboraia per a fer l'acte de precampanya. Allí, el portaveu de Vox al Congrés, Iván Espinosa de los Monteros, ha assegurat que no creuen en les enquestes. Segons el CIS, VOX es desunfla i cau dels 24 escons que va obtindre els últims comicis.  

De fet, Espinosa de los Monteros ha pronosticat que superaran els 2.700.000 vots en aquestes eleccions.

Ximo Puig, a València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha participat en la conferència 'Digitalització i treball', que ha organitzat l'Espai de Reflexió Maria Cambrils. 

En l'acte, celebrat al col·legi major Rector Peset de València també han participat l'exsecretari general d'UGT, Cándido Méndez, i la secretària d'Igualtat dels socialistes valencians, Rosa Peris.

També et pot interessar

stats