El Partit Popular vol recuperar el govern de Sedaví després de huit anys

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha donat suport a l’alcaldable, Raúl Hellín.

El Partit Popular vol recuperar el govern de Sedaví després de huit anys
El Partit Popular vol recuperar el govern de Sedaví després de huit anys

Aquest dimecres els populars de Sedaví han presentat l'equip de la candidatura, amb Raúl Hellín al capdavant. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha acudit a l’acte per a donar-los suport i animar-los a recuperar el govern del municipi, actualment en mans de Compromís i el PSPV.

Hellín ha assegurat que algunes de les prioritats dels populars són la neteja. A més, ha manifestat que la bona gestió que va fer el seu partit en els huit anys en què va governar avala la seua candidatura.

D’altra banda, Bonig ha dit que Sedaví és un exemple de la mala gestió del bloc de l'esquerra. També ha demanat als diputats valencians socialistes i de Compromís que no donen suport a Pedro Sánchez sense arribar a un acord sobre el nou model de finançament.

Pablo Ruz anuncia que desbloquejarà les obres del Mercat Central d’Elx

El candidat del Partit Popular a Elx, Pablo Ruz, ha anunciat que, si guanya les eleccions, desbloquejarà les obres del Mercat Central, paralitzades des de fa vora quatre anys. Ruz ha explicat que si els informes tècnics són favorables, a partir de setembre s'iniciaran les obres de remodelació d'un edifici que, segons diu, revitalitzarà el centre històric.

Els populars presenten les seues propostes per al Grau de Castelló

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco, ha visitat el mercat de Sant Pere i la tinença d'alcaldia del Grau de Castelló. La candidata ha explicat les propostes que té el seu partit per a la zona marítima, que ha concretat en 25 iniciatives. A més, Carrasco ha denunciat davant la comissaria una pintada al seu domicili. També demana més serveis, zones verdes i neteja per al Grau.

També et pot interessar

stats