El Partit Popular comença el curs polític amb un sopar a Ontinyent

A l'acte d'aquest divendres han acudit el president del PP, Carlos Mazón, la portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Cuca Gamarra, i els membres del Partit Popular a la Vall d'Albaida, entre altres

Carlos Mazón i Cuca Gamarra junt amb membres del PP de la Vall d'Albaida
Carlos Mazón i Cuca Gamarra, junt amb membres del PP de la Vall d'Albaida / À Punt NTC

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha escenificat aquest divendres el començament del curs polític. Ho ha fet a Ontinyent, a la Vall d'Albaida, amb un sopar al capdavant del qual han estat el president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, i la portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Cuca Gamarra. Un acte al qual han assistit els membres del partit a la Vall d'Albaida.

Poc abans de començar el sopar, Carlos Mazón s'ha dirigit als mitjans de comunicació i a ells els ha dit que "comença el curs amb les reivindicacions de sempre, com l'aigua que necessitem els valencians, el finançament que mereix la Comunitat Valenciana per a fer front a la sanitat, l'educació, les infraestructures... i veiem que el govern d'Espanya diu que no és prioritari. Per això eixirem al carrer".

"Ja ens toca"

Carlos Mazón ha volgut recalcar que "ja ens toca. Després de set anys d'aquesta Generalitat, on hem estat per davall dels altres en tot, ja ens toca". Per la seua part, la portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, que ha volgut acompanyar Mazón en aquest acte, ha destacat del president del Partit Popular a la Comunitat Valenciana "el seu gran capital polític, així com el seu gran present i futur polític". Gamarra ha secundat les paraules de Carlos Mazón i també ha dit que la societat espanyola mostra la necessitat d'un canvi de cicle polític "i nosaltres estem preparats per a governar".

Una imatge de l'acte del PP aquesta nit en Ontinyent
Una imatge de l'acte del PP aquesta nit en Ontinyent / À Punt NTC

L'acte d'aquest divendres és el preàmbul de la convenció nacional del PP, que tindrà lloc el 2 i 3 d'octubre, en tan sols tres setmanes, a la plaça de bous de València, amb un gran acte de clausura que encapçalarà Pablo Casado.

També et pot interessar

stats