El Parlament de Catalunya cita Florentino Pérez i diversos exministres pel projecte Castor

En la comissió d’investigació s’abordarà si van existir irregularitats en la concessió del magatzem de gas.

Europa Press
Europa Press

El Parlament de Catalunya ha aprovat aquest dilluns citar el president d'ACS, Florentino Pérez, perquè comparega en la comissió d’investigació de la cambra que abordarà si van existir irregularitats en la concessió, execució i desmantellament del magatzem de gas Castor.

Així s'ha aprovat en una reunió d'aquesta comissió, que també ha aprovat citar els exministres José Manuel Soria, Josep Piqué, Rodrigo Rato, Álvaro Nadal, Miguel Sebastián i Magdalena Álvarez.

També s'ha citat a l'exministre i expresident de la Generalitat, José Montilla; a l'exministre i exalcalde de Barcelona, Joan Clos, tots dos del PSC; i a l'actual ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera.

Aquest dilluns, el jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Vinaròs, que investiga presumptes irregularitats relacionades amb la tramitació de la concessió de l'explotació del projecte Castor, el magatzem subterrani de gas situat davant la costa del Baix Maestrat, ha arxivat la causa contra sis dels investigats, membres del consell d'administració de la mercantil Escal.

També et pot interessar

stats