El Palau de la Música de València preveu acabar les obres abans de 2022

El Grup Popular a l'Ajuntament ha denunciat que encara no s'ha quantificat el cost de la reforma.

La presidenta del Palau de la Música de València, Glòria Tello
La presidenta del Palau de la Música de València, Glòria Tello / À Punt Mèdia.
29 d'octubre 2019 - 18:11

La presidenta del Palau de la Música de València, Glòria Tello, ha assenyalat que preveu que les obres de l'edifici finalitzen abans de l'any 2022. Tello ha fet aquestes declaracions abans de la reunió extraordinària del Consell d'Administració en què s'han aprovat els pressupostos, que s'han incrementat en 300.000 euros i arriben als 12,7 milions per a 2020.

Respecte a la rehabilitació del Palau, tancat per uns despreniments al novembre de l'any passat, Tello diu que aprofitaran això per a fer una reforma integral. "Volem adequar els panells acústics, reparar la façana, canviar els conductes de climatització del sostre a terra i aprofitar per a canviar totes les butaques", ha dit la presidenta.

L'oposició critica el pressupost i el retard en les obres

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que el Palau de la Música "no ha gastat 1,5 milions d'euros del pressupost mentre no mantenia ni invertia en l'edifici" que es "queia a trossos".

Per la seua part, la portaveu del Grup Popular al consistori, María José Català, ha criticat que "després de més de quatre mesos des que es va produir el despreniment del sostre de la sala Rodrigo, i més d'un any que va caure la coberta de la sala Iturbi, encara no s'ha quantificat el cost de les obres que cal fer per a obrir de nou les portes del Palau".

També et pot interessar

stats