Pablo Iglesias aconsegueix una plaça de professor en la Complutense amb la millor puntuació

És la tercera vacant a la qual s'ha presentat per a accedir a aquesta universitat madrilenya

El vicepresident Pablo Iglesias arriba a la comissió del Congrés on ha exposat les línies de treball del seu departament
Imatge d'arxiu de Pablo Iglesias / À Punt NTC

L'exsecretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha obtingut la millor puntuació per a accedir a una plaça de professor en la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Complutense. És la tercera plaça a la qual Iglesias s'ha presentat per a accedir a aquesta universitat madrilenya, on ja va fer classe abans de dedicar-se a la política.

En les dues anteriors a les quals va concórrer va quedar exclòs, segons ha explicat ell mateix a través de les seues xarxes socials. "En aquesta ocasió, la comissió no m'ha exclòs i m'ha puntuat com el millor candidat en atenció als mèrits curriculars. La meua major il·lusió sempre ha sigut ser professor", ha dit.

Es van presentar a la plaça sis aspirants, dels quals dos han sigut exclosos i ha sigut l’exlíder de la formació morada el que ha obtingut la major puntuació, d'acord amb la resolució de la Universitat Complutense.

També et pot interessar

stats