Pablo Iglesias s’encara amb un grup d'ultradreta

Era un grup d’unes cinc persones que han rebut el líder de Podem al crit de "Fora la casta dels nostres barris" i fent la salutació feixista

El líder de Podem, Pablo Iglesias, en el moment en el qual s'ha apropat a parlar amb els manifestants
El líder de Podem, Pablo Iglesias, en el moment en què s'ha acostat a parlar amb els manifestants / Twitter: @Miquel_R

El candidat d’Unides Podem a l’Assemblea de Madrid i líder de Podem, Pablo Iglesias, s'ha encarat a un grup d'unes cinc persones que l’han rebut fent la salutació feixista en entrar ell a una reunió amb membres d’una associació veïnal del barri de Coslada (Madrid).

Els fets han passat després del que ha sigut l’últim Consell de Ministres d’Iglesias, quan s'ha dirigit a Coslada per a reunir-se amb membres de l'associació de veïns Fleming i, en arribar, s'ha topat amb uns cinc homes que li han cridat "Fora la casta dels nostres barris" mentre feien la salutació feixista.

En un vídeo publicat en Twitter per la portaveu de Podem, Isa Serra, es veu com el líder de la formació morada s'acosta un moment als manifestants, flanquejat pels escortes, i els diu alguna cosa. Però les seues paraules són inaudibles.

Alguns membres de l'associació veïnal i militants de Podem s'han acostat entre crits de "Sí que es pot" cap al grup d'ultradreta fins que tres agents de la Policia Nacional han demanat als manifestants que feien la salutació feixista que marxaren.

També et pot interessar

stats