Pablo Casado vol recuperar els vots populars perduts a Catalunya

Alejandro Fernández assumeix el comandament del partit a Catalunya després de la renúncia de Xavier García Albiol.

Pablo Casado, president del PP i Alejandro Fernández, president del PP a Catalunya
Pablo Casado, president del PP i Alejandro Fernández, president del PP a Catalunya / Quique García (Efe)

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha intervingut en la cloenda a Sitges (Barcelona) del Congrés extraordinari del PP català, en què Alejandro Fernández ha sigut elegit nou president del Partit Popular català. Fernández ha rebut el recolzament del 97% dels compromissaris i ha reivindicat el que ha anomenat ‘la utopia serena’ per a fer front al separatisme.

El president del PP, Pablo Casado, fa una crida a recuperar el vot perdut dels populars

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha cridat a recuperar el vot dels catalans que, en els últims temps, han donat la seua confiança a altres formacions, en clara al·lusió a Ciutadans. “No es pot unir Espanya dividint el vot com a única forma de frenar el secessionisme”, ha afirmat Casado, que ha sigut rebut al crit de “presidente, presidente”. L’acte ha comptat amb destacats dirigents populars com Andrea Levy, Dolors Montserrat, Xavier García Albiol, Santi Rodríguez i Alberto Fernández Díaz.

“Cada vot que ha perdut el PP ha sigut un vot per al secessionisme”, ha afirmat el dirigent popular, que no ha dubtat a desitjar “la tornada a casa dels que a les últimes eleccions no els han votat”.

El PP català té actualment quatre escons al Parlament

El PP català compta des de les últimes eleccions del 21 de desembre amb quatre escons al Parlament. Molt lluny de Ciutadans, amb Inés Arrimadass, que suma 36 i és la formació política que lidera l'oposició.

També et pot interessar

stats