Pablo Casado reuneix la junta directiva del PP per a dissenyar l'estratègia d'oposició

En la junta directiva es parlarà també de la reagrupació del constitucionalisme i l'exigència a Pedro Sánchez, perquè garantisca la destitució de Quim Torra.

Pablo Casado reuneix la junta directiva del PP per a dissenyar l\'estratègia d\'oposició
Pablo Casado reuneix la junta directiva del PP per a dissenyar l'estratègia d'oposició

El president del Partit Popular, Pablo Casado, reuneix aquest dilluns la junta directiva del partit per a dissenyar l'estratègia de la legislatura enfront del govern de coalició PSOE-Unides Podem. Encara que el discurs de Casado durant la investidura recuperava la línia dura utilitzada pel partit abans de les eleccions d'abril, alguns dirigents regionals del PP, com ara el gallec Alberto Núñez Feijóo, apel·len a la centralitat i la moderació.

Un altre aspecte fonamental que ha d'afrontar el PP en la reunió d'aquest dilluns és decidir l'espai que vol ocupar en el tauler polític i l'estratègia davant de VOX. La junta directiva es reuneix un dia després de les concentracions contra el nou govern organitzades pel partit de Santiago Abascal. El PP s'ha desmarcat d'aquesta iniciativa de la formació d'ultradreta i diu que apostarà per dur la veu del carrer al Parlament i no a l'inrevés.

També es tractaran altres temes com la reagrupació del constitucionalisme de cara a les eleccions autonòmiques basques i gallegues d'enguany, la destitució del president de la Generalitat Catalana, Quim Torra, així com decisions de caràcter orgànic, com ara la ratificació dels portaveus parlamentaris, Cayetana Álvarez de Toledo i Javier Maroto. La junta directiva és el màxim òrgan del partit entre congressos. Hi participen més de 300 càrrecs del Partit Popular d'àmbit nacional, autonòmic, provincial i local.

També et pot interessar

stats