Pablo Casado opina que hi ha prou condicionants per a tornar a aplicar el 155

El líder del PP, Pablo Casado, ha visitat hui Barcelona 3 dies abans de la celebració de la Diada, el dia gran de Catalunya.

Pablo Casado arribant a l'acte amb el seu equip
Pablo Casado arribant a l'acte amb el seu equip

En el seu discurs a la ciutat comtal, Casado ha comparat els nacionalistes, que busquen dissoldre Espanya, amb els socialistes, que amb la seua actitud negociadora "l’únic que poden aconseguir és la fractura d’Espanya amb ciutadans de primera i de segona". Per això ha destacat que "mitigar el conflicte mitjançant la negociació és el pitjor que podria passar."

Per al líder de l’oposició, el PP “ha de passar de la mera denúncia  a l’exercici del poder polític” ja que “comencen a donar-se les circumstàncies per a tornar a aplicar l’article 155 de la Constitució”, perquè “a l’hora d’aplicar les lleis no cap la moderació”.

Per al president dels populars, els nacionalistes suposen una minoria a Catalunya que vol privar a la majoria de la seua terra.

Casado també ha fet una defensa aferrissada de la monarquia el dia que la princesa d’Astúries tenia el primer acte públic a Covadonga. “Quan es paguen les pensions o quan inaugurem una nova escola estem dient: Viva el Rei!” h assegurat el líder popular.

També et pot interessar

stats