Pablo Casado clausura la Convenció Nacional del PP

Aznar, Cospedal, Aguirre i Pizarro acompanyen Casado en el tancament de la convenció del partit.

Chema Moya
Chema Moya

El president del Partit Popular, Pablo Casado, posa el punt final a la Convenció Nacional del seu partit, un cap de setmana intens que han celebrat per a consolidar el rearmament ideològic de la formació, amb la mirada posada en les pròximes eleccions del mes de maig.

José María Aznar, Esperanza Aguirre, María Dolores de Cospedal o Manuel Pizarro, s'han assegut en primera fila per a escoltar el discurs del líder del PP. L'expresident del govern espanyol, Mariano Rajo, ja va comunicar amb antelació la seua absència per compromisos personals, segons fonts de la direcció del partit.

L'exsecretària general del PP, exministra de Defensa i expresidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, ha captat l'atenció mediàtica a la seua arribada. Cospedal ha explicat que ha acudit a la cita del partit per a escoltar el discurs de Pablo Casado, ja que, "tot el món sap a qui vaig donar suport en les primàries".

Per la seua banda, al nou president de la Junta d'Andalusia, Juanma Moreno, l'han rebut amb una gran ovació en arribar a la Convenció.

També et pot interessar

stats