Pablo Broseta rebutja la possibilitat que el PP s’acoste a l’extrema dreta al Parlament Europeu

El secretari  autonòmic de Representació davant la Unió Europea i les CCAA ha marcat com a línies fonamentals de la seua tasca el sector de l’automoció i l’agroalimentari

Pablo Broseta, secretari autonòmic de Representació davant la Unió Europea i les CCAA / À Punt NTC

Pablo Broseta, el secretari autonòmic de Representació davant la Unió Europea i les CCAA, ha descartat "absolutament" la possibilitat que el Partit Popular s'aprope a l'extrema dreta en el Parlament Europeu després dels comicis que se celebraran del 6 al 9 de juny. "Crec que l'equilibri en tot en la vida està en les posicions centrals, d'acord, de consens".

El polític ha matisat en una entrevista per a Les Notícies del Matí que "la pauta d'actuació de les extremes dretes o esquerres no tenen res a veure amb com actuen després en els països d'origen" perquè sovint donen suport a governs que no volen trencar. Broseta considera que estes formacions fan servir el Parlament Europeu com a "megàfon" per a posicionar-se davant el seu públic amb "missatges vertaderament durs", fet que li sembla "molt preocupant perquè desestabilitza".

Quant a la seua tasca com a secretari autonòmic,  ha marcat com a línies fonamentals el sector de l’automoció i l’agroalimentari. Broseta ha explicat que el president Carlos Mazón li va encomanar tan bon punt va entrar al càrrec que "cal fer lobby a Brussel·les" i que ha dedicat "el 80%" d'estos primers tres mesos treballant en eixa direcció.

El secretari autonòmic ha avançat que prompte anunciarà la identitat d'una "personalitat internacional de gran rellevància" que pose cara al lobby del sector agrícola del sud d'Europa en les institucions comunitàries, que seria d'origen portugués. "Una de les qüestions que ens trobem en el Comité de les Regions és que se'ns diu que es perd molta força perquè al final cadascú hi va a dir la seua", ha explicat.

En esta línia, Broseta ha informat que estan "a punt de firmar" acords per a rebre "el suport d'altres comunitats autònomes d'altres estats" com els Països Baixos i determinats lands alemanys.

També et pot interessar

stats